Over mij

Deze blog gaat over mij, of over jou. Eigenlijk over ons allemaal! Over het leven van een moeder, een alleenstaande, een werkende, een student…allemaal op zoek naar heerlijk (vegetarisch) eten, zonder toegevoegde / geraffineerde suikers.  Tenslotte verschillen we niet zoveel naar elkaar als we allemaal naar hetzelfde op zoek zijn: (h)eerlijk, gezond eten. Enjoy!

 

6 Reacties

 • josephina 11 mei 2015 op 22:23

  Ziet er allemaal goed uit. Ik ga in ieder geval morgen de pannenkoekjes proberen. lekker snel en makkelijk. Hoge verwachtingen!!

  • Speaking of Sugar 13 mei 2015 op 19:05

   Leuk Josephina! Laat je weten hoe het smaakte? 🙂

 • Maura 17 juli 2015 op 16:37

  Ziet er super uit zeg! Ik ga het snel eens proberen 😀

 • Annie 21 juli 2015 op 21:00

  Hoi Anni!
  Ik hou je in de gaten 🙂 Ziet er goed uit! Iets om trots op te zijn!

 • Reactie plaatsen